TIEDOTE 12.3.2020

Reumaliitosta on tänään tullut ohjeistus liittyen Koronavirukseen ja yhdistyksen hallitus on päättänyt, että kaikki Porvoon Reumayhdistys ry:n harrastus-, liikunta-, käsien parafiinihoito- ja vertaistukiryhmät, ja virkistysmatkat, kuten teatteri perutaan 30.4.2020 saakka. Kevätkokouksen järjestämisestä käydään vielä keskustelua, mutta on selvää että 24.3. ilmoitettu aika ja paikka tulee peruuntumaan.

Nyt kannattaa ensisijaisesti noudattaa viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia, koska monet meistä kuuluu riskiryhmään.

Torstaina 12.3. Suomen hallitus antoi harrastustoimintaa koskevan ohjeen: ”Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastustoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi.”

Koronavirukseen liittyvään tilanteeseen kannattaa suhtautua tarvittavalla vakavuudella, mutta ei ole syytä huolestua liikaa. Liikkumisen rajoitusten tarkoitus on suojella meidän kaikkien terveyttä.

Yhdistys tiedottaa yleisellä tasolla kotisivuilla, facebookissa, toimistossaan ja yhdistys-palstalla paikallislehdissä asiaan liittyen.

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta.

Porvoon Reumayhdistys ry:n hallitus

*/ /*