Reumatoimiston toiminta korona-aikana

Yhdistyksen kaikki lähikontaktia vaativat ryhmät, kokoontumiset yms. toteutetaan aina terveysturvallisesti THL:n ja AVI:n sekä STM:n ohjeita noudattaen. Seuraamme jatkuvasti voimassa olevia ohjeita ja määräyksiä ja toimimme niiden mukaisesti.

Meillä kiinnitetään hygieniaan aina erityisesti huomiota mm. käsien huolellisella pesemisellä ennen ja jälkeen jokaisen asiakkaan, käsien desinfiointiin käsidesillä, hoitopöytien huolelliseen puhdistamiseen ja desinfiointiin, aktiivisesti käytettävien pintojen (maksupääte, ovenkahvat ja hanat) puhdistamiseen sekä hoidossa käytettävien pyyhkeiden pesuun 90 asteen pesuohjelmilla. Työntekijämme eivät myöskään tule itse sairaana töihin. Henkilökuntamme on vastuuntuntoista ja haluaa suojella asiakkaita, siksi rokotuskattavuus meillä on hyvä.

Hierontaan ja fysioterapiaan ei koskaan saa saapua sairaana, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi siihen kannattaa nyt kiinnittää erityistä huomiota.

Tulethan vastaanotolle terveenä ja muistat käsihygienian saapuessasi. Jos sinulla on vähäistäkin flunssan kaltaista oiretta, kannattaa aika peruuttaa.

*/ /*