LAPSILLE JA NUORILLE

 

 

Iloa Elämään -päivä Kuopiossa 17.11.

Lapsiperheiden Iloa Elämään -tapahtuma järjestetään Kuopiossa lauantaina 17.11. klo 10 – 16. Päivä on maksuton ja suunnattu kaikille lastenreumaa ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville lapsille ja perheilleen. Tarjolla tiedon ja vertaistuen ohella hauskaa ohjelmaa mm. alpakoiden, paloauton, kaverikoirien, tanssistudion ja herkkuhetkien merkeissä.

LUE LISÄÄ ->

 

Kysely nuorille Reumaliiton toiminnan kehittämisestä

Reumaliitto tarjoaa toimintaa ja palveluja kaikenikäisille, myös nuorille. Nuorille (14 – 25 v.) on tehty oma kysely, jonka pohjalta kehitetään heille kohdennettua tukea, tietoa ja toimintaa. Vastausaikaa on maanantaihin 3.12. saakka.

LUE LISÄÄ ->


 

 

Lasten reuma-aapinen

Reumaliiton nettisivulta löytyy Lastenreuma-aapinen, jossa on tietoa lastenreumasta ja muista lastenreumatologisista sairauksista. Sivustolta löytyy myös eurooppalaisten reumatologien tekemä kooste harvinaisista lastenreuma sairauksista.

Lapsille ja perheille

Etsimme vapaaehtoisia luomaan lapsiperheille toimintaa sekä vetäjiä vertaistukiryhmiin.


Reumaliitto on koonnut olennaista tietoa sosiaaliturvasta sairastuneen lapsen perheelle.Tietoa sosiaaliturvasta lapsiperheille

Muista myös, että Reumaliiton yhdistysverkosto on olemassa sinua ja lastasi varten. LUE LISÄÄ

Jumppasali netissä

Olethan löytänyt jumppasalimme, josta löytyy liikuntaohjeita mm. jumppahäntävideo ja kirjalliset ohjeet: LUE LISÄÄ

 

 

Ensitietopaketti

Reumaliiton koostama ensitietopaketti kaikille lastenreumaan sairastuville. Se antaa lapsille ja heidän perheille välineitä käsitellä uutta tilannetta ja antaa vastauksia ensivaiheen kysymyksiin. Paketit ovat jaossa lastenreumayksiköissä kautta maan.

 

Lastenreumaluennot

Reumaliitto toteutti viime vuonna luentokiertueen, joka sisälsi luentoja sekä ammattilaisille että yleisölle. Luentojen toisena aiheena oli lastenreuman nykyhoito.

Näistä linkeistä löydät lastenreumaluennot:

Erikoistuva lääkäri Suvi Peltoniemi, yleisöluento lastenreuman nykyhoidosta 7.11.2016 LappeenrantaLastenreumatologi Paula Vähäsalo, yleisöluento lastenreuman nykyhoidosta 8.11.2016 Kokkola