Käsien parafiinihoidot

Käsien parafiinihoito / terveysluento tiistaisin toimistolla, Linnankoskenkatu 9:ssä klo 11-13. Hinta 3,- euroa/hoito. (Ei jäsenet 6,-) Lisäksi perimme yhdistyksen pyyhkeen käytöstä 0,50 euroa (pesulamaksu). Tuo siis oma kylpypyyhe.

Samalla myös erilaisia vaihtuvia terveysaiheita ja luentoja.

Parafiinihoito on erinomainen lämpöhoito käsille. Kädet kastetaan useita kertoja lämpimään, noin 50 asteiseen parafiiniliuokseen. Parafiini muodostaa lämpimät ”hanskat”, jotka säilyttävät lämmön pitkään. Erinomainen apu mm. reumaattisiin kipuihin ja nivelvaivoihin. Tehostaa myös verenkiertoa. Hoitoaika 15-20 minuuttia.

Parafiinihoito

Parafiini on paikallinen lämpöhoito, joka syväkosteuttaa ja hoitaa ihoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja pehmittää jännittyneitä lihaksia. Verenkierto ja lymfakierto voimistuvat, koska lämpö laajentaa ihon hiussuonia. Parafiinihoito ravitsee ihoa ja siten auttaa kuivan ihon hoidossa, lisäksi parafiinihoito pehmentää kynsivalleja. Parafiinihoito on myös hyvä apu kylmille käsille. Parafiinihoito on todettu hyväksi tulehtuneiden nivelten hoidossa ja se lievittää myös kroonisten sairauksien aiheuttamia kipuja ja tulehduksia, sekä saa nivelet notkeammiksi. Parafiinihoitoa voidaan käyttää hoitona nivel- ja lihassairauksien tai vammautumisen jälkeen. Parafiini on pintalämpöhoito. Hoidossa käytettävä parafiinimassa sulatetaan parafiinilämmittimessä 50 – 55 asteiseksi. Sarjana otetun hoidon vaikutukset kestävät pidemmän aikaa ja paras mahdollinen tulos hoidoissa saavutetaan kun parafiinihoito toistetaan 7 – 14 päivän välein.

parafiini