Jalkojen hoito

TERVEYDENHOIDOLLISET JALKAHOIDOT

Terveyttä edistävää jalkahoitoa antavat sairaanhoitaja, jalkojenhoitaja (AT), jalkaterapiaopiskelija Katja Tuovinen ja lähihoitaja, jalkojenhoitaja (AT) Saara Lång sekä Sanna Kela, jalkojenhoitaja(AT), lähihoitaja ja parturi-kampaaja.

Ajanvaraukset toimistosta puh. 040 7385 163 tai TÄSTÄ

Vastaanotot Porvoon Reumatoimistossa, Linnankoskenkatu 9.

HINNASTO:

Perusjalkahoito

60 min.            65 €  
75 min.            72 € 

Jalkojen kunnon tarkistus, jalkakylpy, kovettumien poisto, paksuuntuneiden kynsien ohennus, kynsien lyhennys ja siistiminen, hierontarasvaus, valitun ajan puitteissa.

45 min. kynsihuolto                    55 €

30 min akuuttihoitoaika             45 €  
akuutin vaivan hoito; esim. kynsipiikki,/haljennut kynsi/kipeä känsä tai normaalipaksuisten kynsien leikkaus

Kiputilan hoito 45 min / 55 €

Kiputilan mukaan, hoito voi sisältää mm. kinesioteippauksen, yksilöllisten silikoniortoosien, kevennysten/pohjallisten valmistuksen tai sisäänkasvaneen kynnen jousihoidon.  (Jalkahoidon yhteydessä alk. 20 €).

Diabeetikon jalkahoito 90 min / 89 €

Sisältää perusjalkahoidon (60 min) ja diabeetikon jalkojen tuntotutkimuksen sekä riskikartoituksen. Mikäli sinulle on tehty tuntotutkimus vuoden sisällä, voit varata pelkän perusjalkahoidon (60 min tai 75 min).

Imunestekiertoa edistävä käsittely (lymfa) 45 min / 55 €

Sisältää kaulan, vatsan ja polvien imusolmukkeiden aktivoinnin sekä alaraajojen käsittelyn. Hoito tuntuu kevyeltä hieronnalta ja poistaa kehosta kuona-aineita. Lievittää turvotusta, erinomainen myös palauttavana käsittelynä urheilusuorituksen jälkeen.

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta 45 min / 72 €   (ALV 24 %)                                   

Hoito sisältää jalkaterien heijastepisteiden käsittelyn hieromalla, sivelemällä ja painelemalla. Halutessasi voit valita hieronnassa käytettäväksi Frantsilan Luomuyrttitilan aromaterapeuttisia eteerisiä öljyjä.