Reumaviikkoa vietetään 10.-16.10.2021

Vuonna 2021 Reumaviikkoa vietetään 10. – 16. lokakuuta teemalla Vapaaehtoisuus vahvistaa. Vuoden 2021 kampanjan tunnuslause on Tämänkin teki joku! Vapaaehtoisuus vahvistaa, ihan jokaista. Kampanjan myötä nostamme yhdessä esiin reuma- ja tules-yhdistysten monipuolisen vapaaehtoistoiminnan ja sen merkityksen ihmisten elämään.

Maailman reumapäivää vietetään Reumaviikolla tiistaina 12. lokakuuta.

Viikon avajaiset

Su 10.10. klo 15 viikko potkaistaan käyntiin positiivisen psykologian asiantuntija, kirjailija ja kouluttaja Taina Laaneen videoluennolla Lempeää voimaa vapaaehtoistyöhön Reumaliiton Facebook- ja Youtube-kanavissa. Videolla Reumaviikon avajaistervehdyksen esittää liiton puheenjohtaja Satu Gustafsson.

Videot ovat katsottavissa myös jälkikäteen Reumaliiton YouTube-kanavalta.

Katso lisää:

Reumaliiton Facebook-kanava

Reumaliiton Youtube-kanava

Vapaaehtoisuus vahvistaa -sivu

Reumaveckan i Reumaförbundets evenemangskalender

Ma 11.10. klo 16.30-18 Reumaviikon luontoseikkailu. Valitse/valitkaa lähiympäristöstä sopiva metsäalue ja lähde tutustumaan siihen innostavien harjoitusten avulla. Harjoituksia on useita erilaisia, ja niistä pääsee valitsemaan sopivimmat. Retken voi tehdä ystävän kanssa tai itsenäisesti. Harjoitukset on suunnitellut ympäristökasvattaja ja -biologi Milla Tuormaa. Tuttukin metsä avautuu aivan uudella tavalla harjoitusten jälkeen! Lähtekää rohkeasti metsään ja poiketkaa polulta! Metsän sijainnilla tai maastolla ei ole väliä, ja harjoituksia voi myös toteuttaa metsäisessä puistossa. Valmistelut: Saatte ennakko-ohjeet harjoituksiin etukäteen. Harjoituksista voi valikoida omaan lähiluontoon ja itselle sopivimmat. Järjestäjä: Reumatroppi-hanke, Reumaliitto. Ilmoittautumiset torstaihin 7.10.2021 mennessä tästä. Retki on maksuton ja avoin kaikille. 

Ti 12.10. klo 12-14 käsien parafiinihoitoja toimistolla ilman ajanvarausta. Hinta jäseniltä 3,- ja muilta 6,- (ota oma kylpypyyhe mukaan).

Ke 13.10. klo 13 kävelykierros ”Empirekaupungin historiaa” vetäjänä museolehtori Margaretha Jämbäck. Kesto noin 45 min ja lähtö Reumatoimiston edestä, Linnankoskenkatu 9. Paluu toimistoon hernekeitolle. Maksuton ja avoin kaikille, ilm. 12.10. mennessä puh. 019-584003.

Ke 13.10. klo 14-15 avoimet ovet toimistolla, yhdistyksen esittelyä ja hernekeittoa, tervetuloa!

Ke 13.10. klo 17-18 jumppa Borgå Gymnasiumin liikuntasalissa, Lukiokatu 10, maksuton ja avoin kaikille, tervetuloa!

*/ /*