VIIMEINEN VIIKKO ILMOITTAUTUA: Mustapukuinen nainen la 23.3.2019

Kouvolan teatteri

la 23.03.2019 klo 13

Arthur Kipps haluaa päästä eroon mieltään vaivaavista muistoista ja pyytää apua näyttelijältä, jotta voisi kertoa tarinansa eteenpäin – ja saada helpotuksen. 

Yhdessä he alkavat elää painajaista uudelleen ja palaavat aikaan, jolloin nuori asianajaja Kipps lähetettiin erakkona pidetyn rouva Drablow’n hautajaisiin kaukaiseen Englannin kolkkaan.

Rouvan papereita ja asiakirjoja selvittäessään Kipps oli vielä autuaan tietämätön salaisuuksista, jotka hylätty talo sulki sisäänsä. Pian oudot tapahtumat alkoivat kuitenkin kiertyä hänen kannoilleen. Millainen tarina kartanoon kätkeytyy?

Upeasti visualisoitu kertomus ei sovi kaikkein heikkohermoisimmille. Aivan kaikkea emme paljasta etukäteen… Varaudu kauhunväreisiin! 

Susan Hillin romaaniin The Woman in Black perustuva näytelmä on mukaansatempaava ja yllätyksellinen. Maailmankuulua näytelmää on esitetty Lontoossa jo 30 vuotta, ja siellä sen on nähnyt jo 8 miljoonaa katsojaa. Vuonna 2012 sai ensi-iltansa romaaniin perustuva trillerielokuva, jota tähditti (Harry Potterina tunnettu) Daniel Radcliffe. Kouvolan Teatterissa rooleissa nähdään Panu Poutanen ja Sami Kosola, ohjaajana Veli-Matti Karén

Klassikkoasemaan kivunnut teos kiinnostaa myös perheen nuoria, nyt yhdessä teatteriin! Ikäsuositus 13 +

                 Lähtö klo 11.15 Rauhankadun tilausajopysäkiltä

     Hinta: jäsenet 35,-, ei jäsenet 40,-

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu pe 8.3. asti! ilmoittaudu toimistoon 019-584003

PORVOON REUMAYHDISTYS RY

Linnankoskenkatu 9, 01600 Porvoo, Puh. 019-584003

*/ /*