Notre Damen kellonsoittaja -Tampereen teatteri la 21.3.2020 – Teatteri on perunut kaikki esitykset kevään osalta

VAIKUTTAVA SUURMUSIKAALI HURMAA JA VALLOITTAA!

Ilmoittaudu mukaan kokopäivän teatterimatkalle Tampereelle la 21.3.2020.

  • Lähtö Rauhankadun tilausajopysäkiltä klo 11:30 (HUOM! tarvitsetko kyytiä jostakin kauempaa? ota yhteys toimistoon, niin katsotaan kyytijärjestelyt)
  • Näytös alkaa Tampereen teatterissa klo 14:30 (väliaika n. puolessa välissä)
  • Näytös päättyy klo 17:00
  • Lounas Tampereen teatterin ravintolassa klo 17:15
  • Kotimatkalle klo 18-18:15
  • Takaisin Rauhankadun tilausajopysäkillä noin klo 20:15

HINTA JÄSENILTÄ 65,00 € / MUILTA 77,50 € (sis. matkan, lipun ja lounaan) SITOVA ILMOITTAUTUMINEN, ERITYISRUOKAVALIOT JA MAKSU 20.2.2020 MENNESSÄ 019 584 003

Notre Damen kellonsoittaja perustuu Disneyn animaatioelokuvaan ja Victor Hugon samannimiseen romaaniin. Musikaali kertoo rohkeudesta ja sorrosta, vihasta ja rakkaudesta – taistelusta paremman maailman puolesta. Sen jännittävät ja mukaansatempaavat tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun lopun Pariisiin.

Kellonsoittaja Quasimodo on hyväsydäminen mutta epämuodostunut hylkiö. Kyttyräselkäisenä hän on elänyt koko ikänsä Notre Damen katedraalin suojissa, sieltä koskaan poistumatta. Yksi päivä muuttaa Quasimodon, hänen isäntänsä arkkidiakoni Claude Frollon, oikeudentuntoisen mustalaistyttö Esmeraldan ja urhoollisen kapteeni Phoebusin elämät ikiajoiksi.

Musikaalin on luonut Oscar-palkittu kaksikko, Alan Menken (mm. Aladdin, Pieni merenneito, Kaunotar ja hirviö) ja Stephen Schwartz (mm. Egyptin prinssi, Pocahontas) sekä Peter Parnell. Lumoava musiikki perustuu Disney-elokuvan musiikkiin sekä musikaalia varten sävellettyyn musiikkiin. Suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo.

Suosittelemme musikaalia yli 12-vuotiaille.

*/ /*